Kadra

Poznaj nasz zespół – doświadczonych i wykwalifikowanych specjalistów, którzy pomogą Ci przejść przez proces oczyszczania organizmu bazujący na wieloletniej pracy z gośćmi Eko Folwarku. Od wielu lat zajmujemy się zdrowiem nie tylko naszych podopiecznych, ale sami prowadzimy zdrowy tryb życia oparty na ekologicznych produktach i diecie wegetariańskiej lub wegańskiej. Aktywnie spędzamy czas w zgodzie z samym sobą i naturą.

Elżbieta Lang

Elżbieta Lang jest absolwentką Akademii Wychowania Fizycznego w Gdańsku. Ukończyła studia podyplomowe na kierunku dietetyki i doradztwa żywieniowego.

Przeszła cały protokół diety Gersona. Wraz z mężem, Czesławem Langiem odbyła trwające trzy tygodnie oczyszczanie organizmu w klinice Gersona w Meksyku. Od tego momentu została, podobnie jak mąż, weganką i zwolenniczką zdrowego trybu życia.

W kręgu jej zainteresowań znajdują się najnowsze badania naukowe dotyczące diety wegańskiej. Jest miłośniczką zwierząt i pasjonatką ekologii.

Ania Gołębiowska

Ania to specjalista ds. żywienia człowieka i dyplomowany dietetyk, absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego na Wydziale Nauki o Zdrowiu.

Swoje umiejętności merytoryczne i praktyczne zawdzięcza licznym praktykom w warszawskich szpitalach oraz nieustającym poszerzaniu swojej wiedzy, poprzez udział w konferencjach, szkoleniach oraz codziennej lekturze branżowych pism, książek oraz badań naukowych.

Specjalizuje się w dietoprofilaktyce i dietoterapii z wykorzystaniem diet alternatywnych (wegetariańskiej, wegańskiej). Propaguje nowatorskie podejście do diety, jako pozytywnej zmiany nawyków żywieniowych na całe życie w celu osiągnięcia lepszego zdrowia i radości życia.

Prywatnie wieloletnia wegetarianka, a obecnie weganka.

Renata Struniawska

Absolwentka Medycznego Studium Zawodowego w Słupsku na Wydziale Położnictwa.

Pracuje w zawodzie. Na co dzień prowadzi spokojny tryb życia, zajmuje się rodziną, domem i ogrodem. Stara się prowadzić zdrowy tryb życia. Interesuje się ekologią i zdrową żywnością. Miłośniczka aktywnego spędzania czasu wolnego.

Karolina Lisiecka

Ukończyła studia na kierunku ogrodniczym Akademii Rolniczej w Szczecinie. Jest doradcą rolniczym i rolnośrodowiskowym oraz specjalistą ds. rolnictwa ekologicznego.

W gospodarstwie Czesława Langa odpowiada m.in. za: planowanie produkcji rolnej, bierze udział w planowaniu rocznego budżetu gospodarstwa, nadzoruje sprawy dotyczące współpracy z ARiMR i jednostką certyfikującą, odpowiada za działania marketingowe w związku z marką gospodarstwa.

Współzałożycielka Pomorskiego Stowarzyszenia Producentów Ekologicznych BioPomorze, od 2018 roku pełni funkcję Przewodniczącej Zarządu. W Stowarzyszeniu odpowiedzialna jest m.in. za edukację ekologiczną.

Prywatnie wielka miłośniczka psów rasy buldog angielski oraz pasjonatka podróży po Hiszpanii.

Zainteresowany pobytem?